Hirdetés

Elérhető az Epic Games Store újabb ingyen játéka

|

Ezen a héten egy egészen egyedi és érdekes logikai-felfedezős játékot lehet megkaparintani.

Hirdetés

Aki az elmúlt 168 órában ellátogatott az Epic Games Store-ba, hozzáadhatta könyvtárához a RollerCoaster 3 friss, teljes kiadását, mely modern rendszereken is élvezhető. Ha lemaradtatok róla, az bizony nagy kár: ismét csütörtök van, ismét elmúlt 17:00, így már más jár ingyen az Epic digitális áruházában.

Ezen a héten a Pikuniku lett ingyenes, ami egyébként tavaly januárban jelent meg. A mókás, egyszerű látványvilágú játékban különféle kihívások várnak minket, egy furcsa, de mókás világban kell egy összeesküvés végére járnunk, majd forradalmat indítanunk.

Hirdetés

A kampányt 4-5 óra alatt lehet teljesíteni, és játszhatunk kooperatív módban is barátokkal, családtagokkal ugyanazon képernyő előtt ülve.

Ahogy az lenni szokott, ezt is egy hétig lehet ingyen megszerezni, de aki ezen idő alatt hozzáadja könyvtárához, örökre megtarthatja.

Egy hét múlva ismét két játék jár: az egyik az Abzû, a másik a Rising Storm 2: Vietnam lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)