Hirdetés

Életeket menthetsz az Epic Games Store e heti ingyen játékával

|

Frissítőnek hat, hogy végre nem elvennünk kell mások életét egy videojátékban, hanem megmenteni őket.

Hirdetés

Már évtizedekkel ezelőtt is voltak olyan játékok, amik lehetővé tették, hogy belelássunk, mennyire összetett munkát végeznek a tűzoltók, mentők, rendőrök és főleg azok, akik őket irányítják, tájékoztatják. Az Emergency sorozat például 1998-ban indult és máig él, de voltak további próbálkozók is az évek során. 

Az Epic Games Store e heti ingyen játékában, a 911 Operatorben is az a feladat, hogy vészhelyzetekre reagáljunk, segítséget nyújtsunk a hívó feleknek, a megfelelő számú tűzoltót, rendőrt és mentőst küldjük ki - a világ akármelyik városában.

Hirdetés

Lesznek természetesen olyan hívások is, amiket csak úgy tudunk kezelni, hogy nem foglalkozunk vele, de többször számíthatunk feszült helyzetekre, amikor fontos döntések várnak ránk. A karriermódban 6 válogatott városban kell ellátnunk feladatunkat, és összesen több mint 140 különböző esettel találkozhatunk.

A letöltéshez a fenti linken keresztül nyithatod meg az Epic Games Store-t, majd bejelentkezés után a GET gombbal és a Place Orderrel teheted el a játékot könyvtáradba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)