Hirdetés

Erre a játékra csaphatsz most le ingyen az Epic Games Store-ban

|

Egyetlen ajándékkal készült erre a hétre is az Epic Games Store, de ez is megérdemli, hogy adjunk neki egy esélyt.

Hirdetés

Amikor egy játék minimum gépigényénél azt látjuk, hogy Windows XP és 2 GB RAM elegendő hozzá, joggal merülnek fel bennünk kérdések. Az Epic Games Store e heti ingyen játéka eredetileg 2015-ben jelent meg, és ugyan az XP már akkor is elavult volt (2008-ban érkezett hozzá frissítés utoljára), valamiért úgy gondolták a fejlesztők, jelzik, hogy alkotásuk ősrégi gépeken is elfut.

Az e heti ajándék nem más, mint az Infinifactory. A SpaceChem és az Infiniminer alkotóinak játékában gyárakat kell felhúznunk, hogy a felettünk uralkodó földönkívüli népek igényeit kiszolgáljuk. Belső nézetből irányítjuk a főszereplőt, így kell megterveznünk és üzembe állítanunk a láncolatokat. A történetvezérelt kampány több mint 50 fejtörőt kínál. A steames értékelései túlnyomóan pozitívak. a Metacritic-en 6 felhasználó 9.2 pontra értékelte, míg a kritikusok átlagban 70-es pontszámot ítéltek meg neki.

Hirdetés

A letöltést a fenti linken keresztül indíthatjátok el úgy, hogy bejelentkezést követően a GET gombra nyomtok, majd a Place Orderre. Nem muszáj azonnal telepíteni ahhoz, hogy megmaradjon, elég ezt a pár kattintást végigcsinálni, és később, amíg Epic Games Store van, bármikor előkaphatjátok újra. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)