Hirdetés

Extrém sportok és zombik várják ingyen az Xbox-játékosokat

|

A Free Play Days keretében három játékot is pörgethetsz a hétvégén.

Hirdetés

Megérkezett a The Crew Motorfest, befutott az NBA 2K24 és már játszható az EA Sports FC 24 is, szóval alaposan el vagyunk látva sportjátékokkal, ráadásul a lista a következő két hónapban olyan címekkel fog bővülni, mint az NHL 24, a Forza Motorsport és a Football Manager 2024.

A Microsoft most fokozza a hangulatot, ugyanis a hétvége folyamán, a Free Play Days keretében az Xbox-tulajok több játékot is ingyenesen próbálgathatnak, és ha megunták, egy másik extrém tevékenységgel, zombiirtással vezethetik le a feszültséget. Mindehhez pedig csupán egy Xbox Game Pass Ultimate vagy - az Xbox Live Goldot felváltó - Xbox Game Pass Core előfizetés szükséges. 

Hirdetés

Magyar idő szerint október 2-án reggel 8:59-ig játszhattok a Ubisoft őrült játékával, a Riders Republic-kal (amelyben egy nyílt világú sportparadicsomban lehet csapatni kerékpárral, snowboarddal, síléccel és wingsuittal), a snowboardozás világában elmerülő Shreddersszel, valamint a brutális stratégiai csatákra kiélezett Ed-0: Zombie Uprisinggal (ami egy fiktív Edo-korabeli Japánban játszódik, ahol éhes zombik hordái támadták meg az elszigetelt országot, és minden nekifutáskor más élmény vár benne). 

Szokás szerint most is meg lehet tartani a mentéseket a próbaidőszak után, ha úgy döntünk, hogy megvásároljuk valamelyik játékot, a háromból két címet pedig akciósan lehet bezsebelni: 

Jó hír, hogy a Shredders benne van a Game Passban, szóval előfizetéssel lehet pörgetni tovább. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)