Hirdetés

Ez az ingyen letölthető játék egyszerre több műfaj kedvelőihez szól

|

Továbbra is kedvezően alakul a lapjárás a GOG háza táján, megint bezsebelhetünk egy ajándék játékot, ha nem tétlenkedünk.

Hirdetés

Már felbukkant a horizonton a GOG nyári vásárának vége, de van még majdnem egy hetünk arra, hogy átböngésszünk több mint 5400, folyamatosan frissülő ajánlatot. A magyar fejlesztésű Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut például 90 százalékkal olcsóbb, de az is jól járt, aki mostanáig kivárt a The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, a Deus Ex: Mankind Divided - Digital Deluxe Edition és a Middle-earth: Shadow of War - Digital Deluxe Edition megvásárlásával, mivel 85 százalékot engedtek mindhárom árából.

Természetesen nem feledkezhetünk meg a piactér legvonzóbb ajánlatáról sem, amely menetrendszerűen egy ingyen megszerezhető játék formájában öltött testet. A CD Projekt a vásár ideje alatt összesen hat játékot szándékozott nekünk ajándékozni, a mostani az utolsó.

Hirdetés

Aki követte a GameStar híreit, az az elmúlt napokban olyan címekkel gyarapíthatta GOG-os játékkollekcióját, mint a Sunblaze, a Crusader Kings II, a Sigma Theory: Global Cold War, az Eschalon: Book II, valamint a Hell Division. A június 29-éig bezsákolható ingyenes játék nem egyéb, mint az Ancient Enemy.

A Grey Alien Games 2020-ban debütált alkotása műfaji besorolását tekintve RPG card battler, tehát elsősorban azoknak a játékosoknak szánják, akik vonzalmat éreznek a fantasy szerepjátékok iránt, cseppet se bánják, ha kártyalapok reprezentálnak minden egyes cselekvést, továbbá nincsenek híján taktikai és stratégiai érzéknek. Ha magadra ismersz, bökj a fenti linkre, majd nyomd meg az Add to cart, majd a Check out now gombot, fizess érte 0 dollárt, és már a tiéd is a kicsike.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)