Hirdetés

Ez az Xbox játék teljesen ingyen letölthető, és 1200 Gamerscore-t lehet behúzni vele

|

Ez nem ingyenes hétvége, Free Play Days vagy demó: egy teljes verziós játék lehet a tiéd egyetlen gombnyomással.

Hirdetés

Az Xbox platform szerelmesei kiszúrtak egy ingyenes mókát a zöld csapat boltjában: a Tech Glitch-et most mindenki költségmentesen adhatja azt hozzá a Microsoft fiókjához. Akár Xbox One-nal, akár egy Series konzollal rendelkezel, egyetlen gombnyomás után már pörgetheted is a Daniel Janák puzzle kalandját. Ha másra nem is, arra jó lesz, hogy megdobja kicsit a Gamescore-od, és legyen mit együtt pörgetni a haverokkal, ha meglátogatnak.

A Tech Glitch 2020. augusztus 28-án érkezett azzal a céllal, hogy összehúzza a baráti társaságokat izgalmas fejtörők megoldásához. Egy kooperatív mókáról van szó, amihez a fejlesztő a közelmúltban adott hozzá egyjátékos módot. Akár vannak haverjaid, akár nem, már boldogan pörgetheted a Tech Glitch pályáit, mindenképpen érdemel ennyi figyelmet ez a különleges alkotás.

Hirdetés

Így kell elképzelni az élményt:

Ahhoz, hogy hozzáadd a játékot a fiókodhoz, annyit kell tenned, hogy ezen a linken rányomsz a beszerzés gombra, és kész is vagy, szedheted le a játékot.

Teszel vele egy próbát? Írd meg kommentben!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)