Hirdetés

Ez jár ingyen az Xbox Live Gold előfizetőinek december folyamán

|

Kiderült, milyen lesz az Xbox Live Games with Gold decemberi kínálata.

Hirdetés

A Sony már novemberben is adott egy PlayStation 5-ös játékot a PlayStation Plus előfizetőinek, de a Microsoft nem kívánja ebben követni riválisát, így ismét két Xbox One-os és két Xbox 360-as cím jár, melyek a visszafelé kompatibilitás miatt játszhatók One-on és Series konzolokon is. 

Ahogy megszokhattuk, ezeket sem a felső polcról vették le, de volt már rosszabb. December 1-31. között a The Raven Remastered lesz elérhető, ami egy klasszikus kalandjáték felújított kiadása. A sztori 1964-be, Londonba repít vissza minket, ahol egy legendás mestertolvaj után nyomozhatunk.

A Bleed 2-t december 16. és január 15. között tölthetjük le. Wryn szerepében kell hét pályán, több mint tizenöt bossharc során harcolnunk, hogy megvédjük a földet a támadóktól.

Hirdetés

Igaz, hogy a Saints Row: Gat out of Hellből létezik One-os változat, a Microsoft mégis a 360-ast adja december 1. és 15. között. A Saints Row sorozat spin-offjában Johnny Gat és Kinzie Kensington a főnök lelkét kívánja megmenteni, ezért a Pokolba merül. Nem olyan jó, mint a Saints Row IV, de ingyen megér egy próbát.

Végül pedig december 16-31. között miénk lehet egy kiváló indie játék, a Stacking, amiben Matrjoska babáké a főszerep, egyedi variációikat használva oldhatunk meg fejtörőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)