Hirdetés

Ez lesz a PlayStation Plus egyik májusi ingyenes játéka

|

Ismét egy játék, amely már a megjelenésekor bekerül a Sony szolgáltatásába.

Hirdetés

Sok más szolgáltatáshoz hasonlóan a PlayStation Plus is havonta ad ingyen játékokat az előfizetőinek, az áprilisi felhozatalban például három cím is helyet kapott. Aki ennél is többre vágyik, az a Premium és Extra csomagokra lecsapva egy jóval nagyobb halmazból válogathat, amelybe olyan videojátékok csatlakoztak mostanság, mint a Kena: Bridge of Spirits és a Doom Eternal. Persze a Game Passhoz hasonlóan itt is folyamatosan kerülnek ki játékok a felhozatalból, május 16-án például távozik a Marvel's Spider-Man, a Shenmue 3 és a Metro 2033-Metro Last Light duó is. 

De aggodalomra semmi ok, a Sony májusra is készül ajándékokkal, amik közül az elsőt már le is leplezte a Twitteren keresztül: a PS Plus-tulajok ismét egy különleges alkotást kapnak. 

Hirdetés

Az Enhance Games puzzle-ökkel teli akció-platformere, a Humanity sztorimódjában egy magányos Shiba Inut vezetve kell hatalmas tömegeket felhasználva teljesíteni az adott célt, de aki nagyon rákapott a játék ízére, az böngészhet is a felhasználók által készített pályák között, és akár készíthet is egyet a beépített Stage Creator segítségével. A Humanity május 16-án fog megjelenni PC-re (Steamen), PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, az utóbbi két platform tulajai pedig már az első naptól kezdve lecsaphatnak rá, ha rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel. 

Nem elhanyagolható részlet, hogy a Humanity kompatibilis lesz a PlayStation VR-ral és a PlayStation VR 2-vel is, és mivel a PS Plus játékkatalógusában nem sok VR-támogatással rendelkező cím található meg, már csak emiatt is különleges adalék lesz az Enhance Games játéka. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)