Hirdetés

Ez lesz az Epic Games következő ingyenes játéka, sok időnket fogja elvenni

|

Nagyon különleges címet zsákolhatunk be, ami a célközönségének kedvenc játéka lehet.

Hirdetés

Mielőtt bárki elfelejtené, megemlítjük gyorsan, hogy a héten egy nagyon érdekes és különleges platformert tudtok ingyen behúzni az Epic Games Store-on. A LOVE egy retró stílusú móka, amely rengeteg nehéz pályát tartalmaz, és még a legügyesebb Mario rajongókat is próbára teheti a ranglétra és extra játékmódok segítségével.

Ha a LOVE aloldalán rányomtatok a "GET" gombra, akkor, nincs más, mint várni a jövő heti ajándékra, ami Zachtronics kiváló Infinifactoryja lesz. Ez a játék egyszerre sandbox puzzle és 3D-s gyárépítő, ami garantáltan el fogja rabolni az életünket, ha egyébként fogékonyak vagyunk a stílusra. Kapunk sztori-orientált kampányt, 50 feladvánnyal, a sztorit kibontó hanganyagokkal és rengeteg más aprósággal. Ha minden puzzle-t megoldottunk, és felfedtük a sztori minden titkát, akkor az Infinifactory motorját kitekerve kísérletezhetünk különböző összeállításokkal a sandbox módban.

Hirdetés

Hogy fest mindez a gyakorlatban? Íme egy trailer, amelyből legalább sejteni lehet, milyen élmény vár ránk.

Az Infinifactory január 25.-től február 1.-ig lesz ingyenes az Epic Games Store-ban. Tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)