Hirdetés

Ez lesz az Epic Games Store következő ingyenes játéka

|

Túrázni indultok az Epic Games Store jövő heti ajándékával. Fontos, hogy csomagoljatok puskát is.

Hirdetés

Eshet eső, fújhat szél, az Epic Games olyan, mint a Jövő hírnöke megállíthatatlan postása, nem állja útját sem hótorlasz, sem kiáradt folyó, mindenképpen leszállítja nekünk az újabb játékadagunkat. Teszi ezt ráadásul hétről-hétre, méghozzá teljesen ingyen. Igaz, nem szívjóságból cselekszik így a Tencent hátszelét élvező vállalat, hiszen a több millió dollár értékben elosztogatott játékoktól azt várja, hogy egyre nagyobb számban keresik majd fel az Epic Games Store-t játékosok, és költik el pénzüket a Steam, a GOG.com vagy bármely más konkurens helyett ezen a piactéren.

Most még masszívan veszteséges a biznisz, de később pluszba fordulhatnak a számok, és az sem titok, hogy az Epic Games sprint helyett maratonra készült. Ráadásul addig nincs is oka változtatni a stratégiáján, amíg a Fortnite és az Unreal Engine szó szerint nyomtatja a pénzt.

Hirdetés

Hogy a jövő heti ingyenes játék mennyivel viszi közelebb céljai megvalósulásához, azt képtelenség megjósolni, de tény, hogy van a játékosoknak egy nem elhanyagolható méretű halmaza, amely kitörő örömmel fogja nyugtázni a választást. Az Avalanche alá tartozó Expansive Worlds gondozásában megjelent theHunter: Call of the Wild ugyanis anélkül ismerteti meg velünk a vad becserkészésének és leterítésének izgalmát, hogy közben akár csak egyetlen állatnak baja esne.

Második játékra ezúttal ne számítson senki, helyette az ingyenesen játszható Idle Champions of the Forgotten Realmshez kapunk némi extrát a Wulfgar's Legends of Renown Pack képében. A csomag révén hozzáférést nyerünk Regis, Artemis Entreri, Thibbledorf Pwent, Catti-brie és persze Wulfgar karaktereihez, de gazdagabbak leszünk egy-egy exkluzív skinnel és familiárissal, valamint több ládányi erőforrással. Ahhoz, hogy mindez a miénk legyen, a megadott idősávban be kell majd jelentkeznünk a játékba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Türelem, hamar elrepül ez a néhány nap, addig viszont ne felejtsétek el bezsebelni az Epic Games Store e heti ajándékait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)