Hirdetés

Ezek a PlayStation Plus júliusi ajándékai

|

Kiderült, mikkel ajándékoz meg minket a PlayStation az év közepén.

Hirdetés

Ha már az újdonságok közül nehéz lesz választani, legalább régebbi játékokból kapunk egy csokorral szokás szerint. A PlayStation Plus kínálata mindig a hónap első keddjén vált, és azt, hogy mik lesznek az ajándékok, mindig az előző hónap utolsó szerdáján jelentik be, így amint arra számítottunk, ma sor került a nagy leleplezésre.

Ahogy azt régóta pletykálták, az e havi PlayStation 5-ös ajándék az A Plague Tale: Innocence. Az Asobo Studio 2019-ben megjelent lopakodós akciójátéka hatalmas siker lett, már készül a folytatása is, és tényleg érdemes pótolnia mindenkinek, akit vonzanak a sunyulós játékok. A Hiába jelent meg PlayStation 4-re, az a változat nem jár ingyen.

Hirdetés

A PS4-esek (és a visszafelé kompatibilitás miatt a PS5-ösök is) két játéknak örülhetnek: az egyik a Call of Duty: Black Ops 4, ami főleg azzal került a hírekbe, hogy nincs benne egyjátékos kampány, de egyébként korrekt, pörgős multis élményt, szokás szerint remek zombis módot és egy battle royale színteret is kínál.

A másik a WWE 2K Battlegrounds, ami a pankráció iránt érdeklődőket szórakoztathatja. Bár a valósághűbb WWE játékok az utóbbi években olyan rosszak voltak, hogy a széria pihenőre is vonult, a rajzfilmes, karikatúrás, kevésbé komoly Battlegrounds egy fokkal jobb lett.

Ezeket tehát július 6-ától szerezheti meg mindenki, akinek van aktív PlayStation Plus előfizetése. Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)