Hirdetés

Ezek az Epic Games Store e heti ingyen játékai, töltsd le őket hamar!

|

Két játék jutott erre a hétre is, egy széles körben ismert AAA játékot és egy jónak tűnő indie-t húzhatunk be most.

Hirdetés

Nagyon közel van már az ünnepi szezon, amit az Epic Games Store működését jól ismerők még izgatottabban várhatnak, mint mások: ilyenkor az Epic még bőkezűbben osztogat ajándékokat, mint az év többi részében, nem hetente, hanem 24 óránként csaphatunk le valami újabbra. Tavaly december 17-én indult a promóció és december 31-éig tartott, ezen idő alatt megkaparinthattuk egyebek mellett a Remnant from the Ashest, a The Vanishing of Ethan Cartert és a Vampyrt is.

Amíg ennek jövő heti startjára várunk, van más: a hét egyik ajándéka a Saints Row IV Re-Elected, a Volition sorozatának azon része, amiben egy virtuális világban harcolhatunk idegenekkel, eszköztárunkat pedig például dubstepvető és mindenféle szuperképességek is színesítik. A Re-Elected az alapjáték mellett 25 DLC-t is tartalmaz.

Hirdetés

A hét másik ajándéka a Wildcat Gun Machine, egy bullet hell dungeon crawler, amiben undorító hússzörnyeket kell elintéznünk válogatott fegyverekkel. Pörgős, látványos, és csak egy kicsit gusztustalan.

Ahhoz, hogy megszerezzétek őket, kattintsatok a fenti linkekre, majd bejelentkezés után nyomjatok a GET gombra, végül pedig a Place Orderre. Ezt megtehetitek mobilról is, onnantól, hogy a játékok a könyvtáraitokba kerülnek, senki nem veszi el őket tőletek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)