Hirdetés

Ezek lennének a PlayStation Plus januári játékai?

|

A jelek szerint semmiből sem marad ki, akinek még nem sikerült PS5-re váltania.

Hirdetés

Egy ideje már példás megbízhatósággal szállítja az információkat a francia Dealabs, pontosabban az értesüléseiket az oldalon megosztó szivárogtatók. Akik minden bizonnyal kiváló belsős forrásokkal rendelkeznek, ugyanis rendszerint telibe trafálják, hogy a Sony milyen címeket válogat ki a soron következő hónapra a PlayStation Plus-előfizetők számára.

Legutóbb sem bizonyult tévesnek az értesülés, hiszen valóban azt a három játékot kezdhettük el nyúzni, amelyeket előre megjósoltak: a Mortal Shellt, a LEGO DC Super Villainst, valamint a Godfall: Challenger Editiont, bár nem is tudjuk, hogy az utóbbi játéknak, vagy inkább fizetős demónak számít-e.

Hirdetés

Szerencsére a januárra megnevezett címek egyikével kapcsolatban sem merülhetnek fel hasonló kétségek, és ha igaznak bizonyul a Dealebsen megjelent lista (ami a múltbéli tapasztalataink alapján igencsak valószínű), akkor 2022 első hónapjában autóversenyzéssel, kaszabolással, valamint kooperatív lövöldözéssel ütheti el az időt, akinek akkor még vagy már él az előfizetése.

  • Deep Rock Galactic (PS4, PS5)
  • DiRT 5 (PS4, PS5)
  • Persona 5 Strikers (PS4)

Elégedettek lennétek ezekkel a játékokkal, vagy jobban örülnétek, ha a Sony inkább valami mással lepne meg? Természetesen amint sor kerül a hivatalos bejelentésre, azonnal tájékoztatunk benneteket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)