Hirdetés

Ezek lennének a PlayStation Plus októberi játékai?

|

Remekül hangzik az állítólagos októberi kínálat, ami most szivárgott épp ki.

Hirdetés

A francia Dealabs egy hónappal ezelőtt csont nélkül eltalálta a soron következő PlayStation Plus címek listáját. Ha az általuk szolgáltatott legújabb szivárgások is hitelesnek bizonyulnak, akkor a jövőben már tényleg komolyan adni lehet majd a szavukra - akkor ugyebár azt mondták meg jó előre, hogy az Overcooked! érkezik PS5-re, a Hitman 2 és a Predator: Hunting Grounds pedig PS4-re.

Most az októberi felhozatalról meséltek, és csak drukkolhatunk azért, hogy igazuk legyen.

Hirdetés

A Dealabs szerint tehát októberben PlayStation 5-ön a Hell Let Loose-nak örülhetnek majd a PlayStation Plus-előfizetők, PlayStation 4-en pedig a Mortal Kombat X-et és a PGA Tour 2K21-et fogják megkapni - erős a gyanúnk, hogy az előbbi kapcsán csillant fel több szempár ezen sorok olvasása közben.

A Sonynak nincs már sok ideje bejelenteni az októberi címeket, kíváncsian várjuk, megint igaza lesz-e a Dealabs csapatának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)