Hirdetés

Ezek lesznek a PlayStation Plus decemberi ingyen játékai

|

A Sony bejelentette, hogy milyen játékokkal gyarapíthatják gyűjteményüket a PS Plus előfizetői az év utolsó hónapjában.

Hirdetés

A PlayStation Plus előfizetőknek december 4-ig lesz lehetőségük megszerezni a novemberi ingyenes játékokat, vagyis a Mafia II: Definitive Editiont, a Dragon Ball: The Breakerst és az Aliens: Firetime Elite-et, aztán máris ráfordulhatnak a következő felhozatalra, mivel a Sony már azt is bemutatta.

December 5-től ismét három játékot tölthetnek majd le a PS Plus-tagok függetlenül attól, hogy milyen szintű előfizetéssel rendelkeznek (Premium, Extra, Essential), és ezúttal sem maradnak ki a PlayStation 4-tulajok a mókából, a három cím közül ugyanis kettőt ők is behúzhatnak. 

A Sony a LEGO 2K: Drive-ot (PS4/PS5) emelte ki a felhozatalból, amely nem meglepő, hiszen a 2K és a Visual Concepts kockásított versenyjátéka idén májusban jelent meg, amely meglepően élvezetes és kidolgozott lett, a LEGO Racers sorozat méltó szellemi utódjának tekinthető. 

Hirdetés

Ugyancsak ebben a hónapban kapjuk meg az egyik legnagyobb indie durranást, a 2022-es PowerWash Simulatort (PS4/PS5). A FuturLab magasnyomású tisztítást szimuláló játékában hatalmas területeket varázsolhatunk patyoalttisztára, amely végtelen elégedettséget képes okozni, relaxálós cucc. 

A harmadik alkotás pedig a 2021-es Sable (PS5), egy nyílt világú, különleges látvánnyal rendelkező felfedezős kaland, amely során egy idegen bolygót járhatunk be egy fiatal lányt irányítva, aki elindul a felnőtté válás útján. 

Ezeket január elsejéig van időtök megszerezni, aztán frissülni fog a felhozatal. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)