Hirdetés

Ezek lesznek a PlayStation Plus januári játékai, jól indul az év

|

Ütős felhozatalra készülhetnek az előfizetők.

Hirdetés

Meglehetősen jól fog indulni a PlayStation Plus-előfizetők számára a 2024-es év - a Sony ma elárulta a hivatalos PlayStation Blogon, hogy mely címek várnak majd a következő hónapban az alapcsomag előfizetőire, És azt kell mondanunk,

a kékek megtartották jó szokásukat, és még mindig tudnak felsőpolcos címeket csempészni a kínálatba.

Hirdetés

Januárban ugyanis lecsaphatnak az előfizetők a gyönyörű A Plague Tale: Requiemre, vagyis az A Plague Tale: Innocence folytatására, melyben csúcspontjához ér Amicia és Hugo története - a játék PS5-ön érhető el. Ezen felül érkezik PS4-re és PS5-re is egy szintén remek third-person shooter, az Evil West, illetve mindkét generáció megkapja a Nobody Saves the World című játékot is - utóbbi egy érdekes dungeon crawler. 

Mindezeken felül jön egyébként még egy Warframe: Syrinx Collection nevezetű exkluzív pakk is a Warframe játékosainak.

Még egyszer, a PlayStation Plus 2024 januári ingyenes játékai a következők:

  • A Plague Tale: Requiem
  • Evil West
  • Nobody Saves the World

Ti melyiket fogjátok először kipróbálni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)