Hirdetés

Ezek lesznek az Xbox Live Gold utolsó ingyenes játékai

|

Megvan, mely két címmel zárja pályafutását a Games With Gold.

Hirdetés

Pár napja már tudjuk, hogy megszűnik az Xbox Live Gold, és az is kiderült, az Xbox Game Pass Core veszi át a régi rendszer helyét. Az Xbox Live Gold búcsúzásával leköszön továbbá a Games With Gold program is, véget ér a havi ingyenes játékok sorozata. Annak tükrében, hogy milyen címeket kaptunk az elmúlt pár évben, valószínűleg ezt elég kevesen fogják siratni.

És nem cáfol rá erre az utolsó felvonás, vagyis az augusztusi felhozatal sem. Ma ugyanis kiderült, mi lesz az a két utolsó játék, amit még a Games With Gold keretein belül kapnak meg az előfizetők, és mondanunk sem kell, nem AAA kategóriás alkotásokról van szó.

Hirdetés

Az egyik ajándék játék a Blue Fire lesz augusztusban. Ez egy platformelemekkel alaposan megszórt akció-kalandjáték - még csak véletlenül sem szabad összekeverni az Europa-Parkban található, hasonló nevű hullámvasúttal. Augusztus második ingyenes játéka pedig egy retrofuturisztikus arcade versenycím, az Inertial Drift lesz. Valljuk be, eddig sem ezekért a játékokért fizettünk elő az Xbox Live Goldra.

Mindkét játék ajánlott fogyasztói ára kereken 20 dollár egyébként.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)