Hirdetés

Ezeket a játékokat kapják ingyen az Xbox Live Gold előfizetői júniusban

|

Két Xbox One-os és ugyanannyi Xbox 360-as játékból álló csomagot rakott össze a Microsoft.

Hirdetés

Több mint másfél éve annak, hogy napvilágot láttak az új generációs konzolok, ám a Microsoft egyelőre tartózkodik attól, hogy elsődlegesen (vagy kizárólag)  Xbox Series X-re és Series S-re tervezett alkotásokat csempésszen a havi válogatásba. Ugyanilyen szembeötlő az AAA kategória mellőzése, ami kétségtelenül sokakat zavarhat. Most sincs ez másként, akár a viszonylag újabb, akár a korosabb párost nézzük.

A júniusi ingyenes játékok leginkább az építkezést fókuszukba állító címek és a platformerek iránt érdeklődő közönség figyelmére lehetnek érdemesek, de az említett műfajokkal csak most ismerkedők is adhatnak nekik egy esélyt.

Hirdetés

Aki nem ragadt le az Xbox 360-nál, és a konzolok törzsfejlődésében már legalább az Xbox One-ig eljutott, az június 1-je és 30-a között az Aven Colony révén bővítheti játékkollekcióját. A Projekt Highrise: Architects Edition viszont csak június 16-ától kelleti magát "ingyen". A lehetőség, hogy behúzzák, július 15-éig áll nyitva azok előtt, akiknek a kérdéses időszakban még aktív az Xbox Live Gold- vagy az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetésük.

Akárcsak múlt hónapban, most is az Xbox 360 képviseli a klasszikus vonalat, pedig akad még pár visszafelé kompatibilis játék az eredeti Xbox idejéből, amit talán sokan szívesen látnának a havidíjukért cserébe. Most viszont be kell érniük a Super Meat Boy és a Raskulls párosával, az előbbit június 1-je és 15-e között adhatják hozzá a fiókjukhoz, míg a másik platformer 16-ától lesz elérhető egészen a hónap utolsó napjáig, azaz 30-áig.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)