Hirdetés

Ezen a hétvégén 4 játék is ingyen játszható Xboxon, és most nem csak az előfizetők örülhetnek

|

Akár egy lazább családi kalandra, akár kemény akcióra vágysz, a Free Play Days gondoskodni fog rólad.

Hirdetés

Ha még nincsenek terveid a hétvégére, akkor már ne is kezdj el szervezkedni. Az időjárás amúgy is szeszélyes, csak a veszély leselkedik az emberre az utakon. Viszont az Xbox csapata a mostani hétvégére is készül egy Free Play Days alkalommal, viszont ezúttal négy játékot is bedobott a kosárba.

Ami a LEGO 2K Drive-ot és az Aliens: Fireteam Elite-t illeti, ott a szokásos szabályok működnek: szükség lesz egy Game Pass Core vagy Ultimate előfizetésre, és ezek hétfő reggelig lesznek játszhatóak. Ellenben a Call of Duty: Modern Warfare III multiplayer és zombies módjait is ingyen pörgethetjük majd az EA Sports FC 24-gyel együtt. Ezekhez nem kell semmilyen előfizetés, és a COD esetében az alkalom ráadásul keddig lesz érvényes.

Hirdetés

A Free Play Days után elveszítjük majd a játékokhoz való hozzáférésünket, ha csak meg nem vásároljuk azok teljes verzióit. Szerencsénkre most mind a négy érintett cím akciósan beszerezhető.

Nem felejtsétek el kipróbálni a fentieket, és beszerezni azt, amelyik megtetszett. A Free Play Days nagy ingyenes csodája jövő hét hétfőig érvényes.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)