Hirdetés

Ezen a hétvégén ingyen játszható a Forza Horizon 5 és a FIFA 23 PC-n, de akad még pár érdekesség

|

Nem csak a sportos életmód szerelmesei találhatnak maguknak elfoglaltságot a napokban, 4 steames játék nyomható most ingyen.

Hirdetés

Egyre nehezebb manapság eldönteni, hogy mit is játsszunk a hétvégén (ezért is szokott a GS szerkesztőség minden szombaton ajánlókat írni nektek, hátha rábukkantok egy érdekes címre, ami eddig elkerülte a figyelmeteket), és most a PC-s tábor örülhet egy igen kellemes felhozatalnak. Kisebb és nagyobb címek is kerültek az ingyenesen nyomható alkotások közé, mindegyiket augusztus 17. és 21. között lehet mindenféle kötöttség nélkül kipróbálni, szóval már azonnal le is csaphattok rájuk.

Ha például a Forza Horizon 5 eddig valamiért kimaradt, akkor mindenképpen tegyetek vele egy próbát, Steam Decken is remekül fut, és sok órán keresztül szórakoztató autós móka Mexikó lenyűgöző tájaival, és csak közepesen kínos fiatalosch életérzéssel vegyítve. Itt már le is szedhetitek, ha nagyon tetszik a móka, akkor 50%-os áron be is húzható a cím, és folytathatjátok onnan, ahol a hétvége során sikerül eljutni.

Hirdetés

Ha ennél sportosabb életmódra vágytok, akkor a FIFA 23 is ingyen nyomható a hétvégén (ha nincs EA Play a háznál, akkor ez most érdekes is), az utolsó ilyen címen elérhető focis játékot ezen az oldalon tölthetitek le, nem mellesleg 75%-os leértékeléssel igyekeznek rávenni arra, hogy még fizessetek is érte.

Jelenleg egy bájos szimulátort is kipróbálhattok, amely lehetővé teszi, hogy saját állatmenhelyet vezessetek, fejlesszetek. A Let's Build a Zoo azonban többet kínál, mint az építés és a menedzselés. A játéknak van egy egészen furcsa funkciója is, amely lehetővé teszi, hogy különböző állatok DNS-ét keverjétek össze, és amolyan Dr. Moreau szerepben tetszelegve mímeljétek a teremtőt. Ide kattintva most ingyen kipróbálható, egyébként is 45 %-os leárazással húzható be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


És még mindig nincs vége a sornak: a Moonbreaker című körökre osztott, egyelőre még korai hozzáférésű taktikai játék szintén ingyenesen játszható egy korlátozott ideig. A táblás játékok kedvelőinek kötelező kipróbálni, a Steam oldalán videóit is találtok róla, és persze már le is szedhetitek gyorsan, vagy akár 35%-kal olcsóbban meg is vehetitek.

Lesz miért bekapcsolni a PC-t a hétvégén, de ha van még ötletetek, hogy mit lehet ingyen kipróbálni, egészítsétek ki a listát kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)