Hirdetés

Ezen a hétvégén ingyen játszható a World of Warcraft, de van egy apró csavar

|

Ha egy ideje nem néztél be Azerothra, akkor most érdemes lehet leporolnod az MMO egered. Az elementálok megszállták a világot, és a Blizzard mindenkit visszavár a harcra.

Hirdetés

Ha volt korábban élő World of Warcraft előfizetésed (és csak akkor), a játék most visszavár téged egy ingyenes hétvégére. A következő néhány napban extra költség nélkül érheted el a világ legismertebb MMORPG-jének minden tartalmát, beleértve az éppen aktuális Dragonflight felvezető eseményeket.

Persze, ha évek óta nem játszottál, akkor lehet, hogy jobb ötlet lesz az Exile's Reach bevezető küldetéssorral kezdened a kalandozást. Az új karaktereknek szóló helyszín lényege, hogy megtanítsa a játékot új és visszatérő hősöknek.

Ha ez megvolt, akkor a frakciód fővárosában eldöntheted, hogy melyik kiegészítőn keresztül szeretnél szinteződni (ezt egyébként most három óra alatt is le lehet tudni), de ha inkább csak grindolnál, akkor részt vehetsz az elementál inváziókon is, melyek a szintedhez igazodnak, és rengeteg XP-vel jutalamazzák az alacsonyszintű résztvevőket.

Hirdetés

Az ingyenes hétvége már elkezdődött és pontosan november 20-ig tart majd. Utána aktív előfizetésre lesz szükséged a 20-as szintnél magasabb karaktereid használatához, és a Dragonflight kiegészítőt kell majd megvásárolnod, ha az új helyszínekre is kíváncsi vagy.

World of Warcraft Classic-ot ez az akció nem érinti. Teszel egy próbát visszatérő játékosként, vagy már elhagyott a WoW iránti rajongás?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)