Hirdetés

Ezen a hétvégén mindenki ingyen pörgetheti a Far Cry 5-öt

|

A régi és újgenerációs konzolok tulajdonosai is futhatnak egy kört a Ubisoft homokozójában.

Hirdetés

Az ingyenes hétvégék sorában ezúttal a Far Cry 5-é a főszerep. A Ubisoft 2018-as sikerjátéka holnaptól bárki számára letölthető és pörgethető lesz.

Minden platformon kipróbálhatjátok majd a cuccot, tehát a PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, Google Stadián vagy egy vállható PC-n is lövöldözhettek majd co-opban vagy egyedül. Nincs időkorlát és semmi más sem buktató, így akár végig is játszhatjátok majd a kampányt hétfőig.

Hirdetés

Ha az ingyenes időszak alatt megtetszene a játék, akkor lehetőségetek lesz nyomott áron beszerezni azt. A Far Cry 5 alapkiadása 80 százalékkal olcsóbban érhető el az összes digitális üzletben, míg a minden extrával (és egy Far Cry 3-mal) megtömött Gold Edition 75 százalékkal olcsóbban lesz beszerezhető.

Ha egyébként nem lenne a farzsebedben annyi, hogy lerakd a Far Cry 5 árát a digitális kasszában, akkor sem kell aggódnotok: minden elért eredményetek megmarad, így a későbbiekben is folytathatjátok majd a mókát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Google Stadia PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)