Hirdetés

Ezért a játékért máskor 4700 forintot kérnek, de most ingyen a tiéd lehet

|

Újabb játékot adhatsz hozzá a gyűjteményedhez egyetlen forint elköltése nélkül.

Hirdetés

Még csak három napja, hogy elkezdődött a GOG tavaszi vására, amely a piacteret üzemeltető CD Projekt tervei szerint egészen április 3-ig tart majd. Ezen időszak során több mint 4500 játék vált átmenetileg olcsóbbá, a kedvezmény mértéke egyes esetekben elérheti akár a 90 százalékot is.

Az ajánlatokat megédesítendő természetesen előkerült a leghatásosabb mézesmadzag is: ingyenes játékokat húzhatnak be az érdeklődők, akik felkeresik az oldalt. Az első egy különleges horrorkaland volt Lorelai címmel.

Hirdetés

Aki nem élt a lehetőséggel, arról már lecsúszott, ám még van ideje megkaparintani a második ingyenes játékot. Ez utóbbi nem más, mint a TavroxGames 2021-ben megjelent pszichológiai pakliépítő kártyajátéka, a Neurodeck, amelynek célja, hogy szembeszálljunk legbelső félelmeinkkel és megtanuljuk legyőzni őket. A játék megszerzéséhez először is bökjetek az iménti linkre, majd nyomjatok rá a Go to giveaway és az Add to library gombokra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)