Hirdetés

Ezt a két játékot adja most ingyen az Epic Games Store - szerezd meg őket, amíg lehet!

|

Nincs már messze a nagy ünnepi ajándékszórás sem.

Hirdetés

Holnap már az év utolsó hónapjába érünk, hetek választanak el minket attól, hogy leárazások és promóciók újabb hulláma vegye kezdetét, de ingyen játékoknak akkor is örülni fogunk. Az Epic Games is tartalékolja a nagyágyúkat, két kisebb játékkal ajándékozza meg a PC-seket ezen a héten.

Az egyik a Jitsu Squad, amit a fejlesztői állítása szerint a Marvel vs. Capcom ihletett. Négyfős csapatban verhetünk el mindenféle lényeket pörgős, látványos harcok során, oldalnézetből kísérve figyelemmel az eseményeket. Érdemes a haveroknak is szólni, és együtt belevágni.

Hirdetés

A másik a Mighty Fight Federation, ami első ránézésre egészen hasonló, de valójában egy arena fighter, amiben 14, egyedi viselkedésű karakterrel üthetjük egymást 1v1-es vagy 2v2-es, esetleg mindenki mindenki elleni harcokban. Középszerű, de unalmas pillanatokban elő lehet venni.

Mindkét játékot úgy adhatjátok hozzá Epic Games Store-os fiókotokhoz, hogy megnyitjátok a fenti linkeket, bejelentkeztek, aztán a GET gombot keresitek, és a Place Orderrel véglegesítitek a folyamatot. Ha ez megvan, nem muszáj azonnal játszani, bármikor elővehetitek őket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)