Hirdetés

Ezt adja most ingyen az Epic Games Store – szerezd meg, amíg lehet!

|

Nahát, csak nem eljött egy újabb ingyen játék ideje?

Hirdetés

A Rage 2-vel sokakat tett boldoggá az Epic Games Store (engem az Absolute Drifttel egyébként jobban, de én már a 2019-es Rage 2 tesztben kifejtettem, miért nem túl jó a játék), most viszont egy kisebb lélegzetvételű alkotást szerezhetünk meg a szokásos promóció keretében. 

Az e heti ajándék a Sunless Sea, melyben egy gőzhajó kapitányaként róhatjuk a sötét, rejtélyes tengert, miközben próbáljuk megőrizni épelméjűségünket. Főleg a felfedezésen és a történetmesélésen van a hangsúly, de a fejlesztők az adatlapon többször is kiemelik, hogy lehetőségünk nyílik elfogyasztani legénységünk tagjait, illetve hogy biztosan meg fogunk halni, de ez a játék része.

Hirdetés

A letöltéshez szokás szerint látogassatok el az Epic Games oldalára a fenti linken keresztül, vagy keressétek meg a játékot a kliensben, majd fejezzétek be a vásárlást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)