Hirdetés

Fantasztikus játékokat ad ingyen az Epic Games Store

|

Ezen a héten két közkedvelt, nagy sikernek örvendő alkotást húzhatunk be az Epic Games digitális áruházából.

Hirdetés

Az elmúlt egy hét az indie játékoké volt az Epic Games Store-ban, a Spirit of the North és a The Captain segített tovább hízlalni így is már-már kényelmetlenül nagy játékkönyvtárunkat. Mától egy fokkal izgalmasabb címekre csaphatunk le, akkor is érdemes kattintani párat, ha most épp nincs időtök játszani.

A hét egyik ajándéka az ARK: Survival Evolved, egy dinós túlélőjáték, melyben egy rejtélyes szigeten kell mindent megtennünk az életben maradásért - és a mindenbe az állatok megszelidítése, valamint leölése is beletartozik. Ez már volt egyszer ingyenes, de aki akkor lemaradt, legalább most pótolhat.

Hirdetés

A hét másik ajándéka a Flaming Fowl Studios dungeon crawler szerepjátéka, a körökre osztott harcokat kínáló Gloomhaven, ami egyébként minden idők legjobb társasjátéka, a Homályrév adaptációja. Egyedül vagy négy fővel kooperatívan is játszható, 17 különböző karakter több mint 1000 képességgel vesz részt a küzdelemben.

Mindkettőt a szokott módon szerezhetitek meg: a fenti linkekre kattintva eljuthattok az adatlapokra, majd a GET gombot kell keresnetek, végül pedig bejelentkezés után rákattintani a Place Orderre.

A következő a The Drone Racing League és a Runbow lesz, rétegjátékok, de egy esélyt megérdemelhetnek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)