Hirdetés

Figyelem, műsorváltozás: az Epic Games Store jövő héten mégsem a Fallout játékokat adja ingyen

|

Hirtelen meggondolták magukat a piactér üzemeltetői, és másik játékra cserélték a jövő hétre tervezett ajándék címeket.

Hirdetés

Leszámítva az ünnepi ajándékszórásokat, az Epic Games Store nem titokzatoskodik, hanem rendszerint egy héttel korábban elárulja, hogy milyen alkotásokkal bővíthetjük gyűjteményünket a legközelebbi alkalommal. Pontosan így történt csütörtökön is, amikor átmenetileg ingyen megszerezhetővé vált a Dakar Desert Rally (még lecsaphattok rá, kár lenne veszni hagyni).

A következő adagot meglátva elégedetten dörzsölhették a tenyerüket a posztapokaliptikus téma, valamint a taktikai és szerepjátékok kedvelői, mivel olyan klasszikusokat ígért az EGS, mint a Fallout, a Fallout 2, valamint a Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Időközben azonban valami történhetett, mivel egy másik cím vette át a helyüket. Ez sem rossz persze, de aki falloutozni szeretett volna, most bizonyára csalódottságot érez.

Hirdetés

Jelen állás szerint február 22-é és 29-e között a Super Meat Boy Forever című indie platformert markolhatjuk fel. A Super Meat Boy folytatása leginkább abban különbözik elődjétől, hogy auto-runner lévén nem ad nekünk szabad kezet az irányítás tekintetében: karakterünk csak rohan és rohan, ha nem vigyázunk, egyenesen a vesztébe, de legalább jól időzített ugrásukkal életben tarthatjuk a pályák, illetve a játék végéig.

Az egyébként nem példa nélkül való az iszonyatosan bőkezű Epic Games Store történetében, hogy egy-egy előre beharangozott ajándékot valami mással helyettesíthetnek, vagyis simán elképzelhető, hogy a klasszikus Fallout epizódok is terítékre kerülnek valamikor, talán már a rá következő héten.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)