Hirdetés

Garantáltan le akarod majd tölteni az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékát

|

Kiszivárgott, hogy milyen ajándékkal kedveskedik nekünk az Epic Games Store legközelebb.

Hirdetés

Nehéz időket él most az Epic Games, kezd alábbhagyni a Fortnite varázsa, és ezzel párhuzamosan a free-to-play battle royale-ból származó bevételek sem tudják már fedezni a vállalat kiadásait. Természetesen nem maradt következmények nélkül a túlköltekezés, közel ezer alkalmazott állását szüntették meg, változtattak az Unreal Engine felhasználási feltételein, és közben még meg is szabadultak pár feleslegessé vált részlegtől.

Azonban a történtek ellenére sem látszik, hogy az Epic változtatni kívánna az Epic Games Store-ral kapcsolatos stratégiáján, amely arra épül, hogy a fejlesztőket és kiadókat alacsonyabb díjjal, a játékosokat pedig rendszeresen osztogatott ajándékokkal csalogassa magához.

Hirdetés

Ma három újabb címmel bővíthetjük EGS-es katalógusunkat, de abszolút megértjük azokat, akik inkább előrepörgetnék egy héttel az időt, hogy inkább a következő ingyenes játékra csaphassanak le. Egy reddites szivárogtató által megosztott kép alapján úgy fest, hogy a közelgő Halloween ünnepéhez tökéletesen passzoló The Evil Withint is bepótolhatja, akinek eddig kimaradt az életéből a Tango Gameworks túlélőhorrorja. A Shinji Mikami rendezte alkotás olyan mint a Resident Evil, a Silent Hill és a Mátrix keveréke, aki szeret borzongani, annak vétek lenne kihagynia.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)