Hirdetés

Ha csak három játékot töltesz le ingyen az Epic Games Store-ból ma, ezek legyenek azok

|

A szokásosnál egy fokkal nagylelkűbb most az Epic.

Hirdetés

Évek óta fut már az Epic Games Store ingyenjátékos promóciója, néha egy, máskor kettő, három, vagy akár még ennél is több játékot húzhatunk be, ha szakítunk 5 percet a hetünkből. Bár a bolt kínálata terjedelmes, nem adhatnak akármit ajándékba, így előfordul, hogy ismétlésre kerül sor - így legalább azok, akik abban az egy hétben (vagy az ünnepi promóciók esetében 24 órában) nem tudták megnyitni az Epic boltjának oldalát, amikor egy adott játék ingyenes volt, új esélyt kapnak.

A Horizon Chase Turbo volt már ingyenes 2021-ben és 2022-ben is, ám akinek még mindig nincs meg, május 11-ig behúzhatja. A retro hangulatú és régi korokat idéző játékmenetet kínáló autós játékban, válogatott autókkal száguldozhatunk akár osztott képernyőn, barátainkkal versengve is. 

Hirdetés

Szintén ingyenes most az Against All Odds, amiben egy életveszélyes ügyességi versenyben vehetünk részt más játékosokkal együtt, online vagy helyi többjátékos módban. Egy megmérettetésen egyszerre nyolcan vehetnek részt, lehet magányosan indulni és csapatokba verődni is.

A harmadik játék egy korrekt, inkább gyereknek ideális 3D-s platformer, a Kao the Kangaroo. A bokszkesztyűs kengurut irányítva kell megtalálnunk apját, elbánni mindenféle rosszarcúakkal, és nem lezuhanni a mélybe mindeközben.

Mindhárom játékot megtaláljátok a linkeken, a GET gombra nyomva, majd a Place Orderrel véglegesítve a folyamatot már el is raktározhatjátok, letölteni sem muszáj azonnal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)