Hirdetés

Ha eddig nem vetted meg a Need for Speed Unboundot, most már várj vele egy kicsit

|

Bejelentette a Microsoft a Game Passbe érkező címek következő hullámát, köztük az Electronic Arts versenyjátékával.

Hirdetés

Az elmúlt másfél hét az Xbox számára a jövőről szólt, a közelebbiről és a távolabbiról egyaránt, hiszen nemcsak azt tudhattuk meg, milyen játékok érkeznek az Xbox Game Studios és a Bethesda stúdióitól az év végéig, hanem megismerhettük a 2024-es és az azutáni felhozatal egy részét is, miközben kiderült, hogy számíthatunk-e belátható időn belül VR-headsetre. Az Xbox Games Showcase és a ráadás műsor során megvillantott alkotások zöménél elhangzott továbbá, hogy bekerülnek a Game Passbe.

Egy darabig azonban még várnunk kell a Starfieldre, a Forza Motorsportra, az Avowedra, a Senua's Saga: Hellblade 2-re, a Microsoft Flight Simulator 2024-re, a South of Midnightra, a Fable rebootra és  többi belsős újdonságra, de a redmondiak addig sem hagynak minket játékok nélkül.

Hirdetés

Xbox Game Pass újdonságok

Június 22.

  • Need for Speed Unbound (EA Play) - PC, konzol, felhő
  • The Bookwalker - PC, konzol

Június 27.

  • Bramble: The Mountain King - PC, konzol, felhő
  • F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch - - PC, konzol, felhő

Június 29.

  • Story of Seasons: Friends of Mineral Town - PC, konzol

Július 3.

  • Arcade Paradise - PC, konzol

Július 5.

  • Sword and Fairy: Together Forever - PC, konzol

Szokás szerint jár egy kis extra meglepetés az Xbox Game Pass Ultimate-tagoknak: a Hi-Fi Rushban a Teamplay Costume Pack, a The Elder Scrolls Online-ban a Dragon Slayer Mount, a Battlefield 2042-ben pedig a New Dawn Field Kit várja őket ingyen. Ami pedig a szolgáltatásból június 30-án távozó címeket illeti, itt találod a teljes listát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)