Hirdetés

Ha gyors vagy, ingyen kipróbálhatsz és megtarthatsz egy népszerű MMORPG-t

|

Nem baj, ha nem spóroltál rá, mert most nulla forintért lehet a tiéd a Black Desert.

Hirdetés

Még 2015-ben rajtolt el a dél-koreai fejlesztésű Black Desert, ami mutatós látványvilágával sok játékos érdeklődését kelthette fel, és időközben kapott már egy mobilos, illetve konzolos változatot is. A dizájn és grafikusok által követett művészeti stílus miatt úgy tűnhet, hogy ez a játék is csak egy távol-keleti tucattermék, de valójában szép munkát végzett a Pearl Abyss csapata, és egyértelműen érdemes ránézniük azoknak, akik egy friss MMORPG-élményt keresnek éppen. Ráadásul most itt a remek alkalom, hogy teljesen ingyen belevágj a kalandba.

Hirdetés

A Steamen a szokásos 9,99 eurós ár helyett 100%-os kedvezménnyel vásárolható meg jelenleg a Black Desert, ami azt jelenti, hogy egy vasat sem kell érte fizetned. Persze ezúttal sem javasolt sokáig húzni a játék beszerzését, mivel a különleges akció csak a készlet erejéig tart, és ettől függetlenül elvileg április 13-án, este 7 órakor véget is ér.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyébként a játék nemrég kapott egy nagyobb tartalmi frissítést az Eternal Winter kiegészítés képében, szóval most az újoncok mellett azoknak is van okuk bejelentkezni a Black Desertbe, akik rég jártak már a szerverek közelében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)