Hirdetés

Ha jót akarsz magadnak, nem hagyod ki az Epic Games három ajándékát

|

Bizony: három játékkal szolgál most az Epic szokásos, osztogatós promóciójában.

Hirdetés

Már a délelőtt folyamán megszellőztették, hogy mi lesz az Epic Games Store jövő heti ingyenes játéka, de erre még várnunk kell - viszont legalább addig is van mivel kitölteni az időt, hiszen megérkeztek a friss ajándékok, rögtön három.

Az első a Blazing Sails, egy kalózos multis játék, aminek steames játékosszáma a csúcson is csak 1595 volt, az elmúlt 24 órában pedig legfeljebb 14-en játszottak vele egyszerre, viszont az Epic promóciója lendületet adhat neki. Több játékmódja is van: a battle royale-ban szárazföldi és tengeri ütközetekben kell bizonyítanunk, hogy mi vagyunk a környék urai, a Treasure Huntban szigeteken kell kincsek után kutatnunk, majd a zsákmányt célba juttatnunk, lehetőleg több aranyat zsákmányolva, mint mások, a Galleon Conquestben pedig nagyszabású ütközetekben vehetünk részt. Csapatunk méretéhez választhatunk hajót, vízre kelhetünk 2 vagy 4-fős  járgányokban is.

Hirdetés

A másik két játék ugyanazon sorozatba tartozik, és egy csomagban, a Qube Ultimate Bundle-ben kaparinthatjuk meg őket. A Qube, valamint a Qube 2 belsőnézetes ügyességi-logikai játékok, amikben színes pályaelemeket kell mozgatnunk a továbbhaladáshoz.

Mindegyiket legkésőbb jövő csütörtök 17:00-ig szerezhetitek meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)