Hirdetés

Ha sietsz, ingyen lehet a tiéd egy alig kétéves játék

|

A téli vásárt tartó GOG.com újabb ajándékkal kedveskedik a gamereknek.

Hirdetés

Nincs még egy hete, hogy kezdetét vette az egykor Good Old Games néven futott GOG.com téli vására, melynek keretében a piactéren megtalálható játékok, kiegészítők, DLC-k tetemes hányadára csaphatunk le kedvezményes áron, nem ritkán 90 százalékkal olcsóbban a megszokottnál. Összesen több mint 6000 tételből áll a lista, amelyen sok egyéb mellett olyan megunhatatlan alkotások kaptak helyet, mint a Kingdom Come: Deliverance Royal Edition (-80%), a Psychonauts 2 (-80%), az Albion (-75%), a Medal of Honor: Allied Assault Warchest (-75%), a Yakuza: Like a Dragon Hero Edition (-80%), a Warhammer 40,000: Dawn of War - Master Collection (-75%), a Warhammer 40,000: Dawn of War II - Grand Master Collection (-75%) és a Mad Max (-80%).

Azonban még a bőséges választék dacára is megeshet, hogy nem találunk semmit, ami a kedvünkre lenne, de ez még nem ok a csüggedésre, mivel folyton van valamilyen akció az épp aktuális vásártól függetlenül is, másrészt pedig a GOG.com fenntartójaként a CD Projekt ajándék játékokkal gondoskodott róla, hogy senki se érezze úgy, hogy az idejét vesztegeti a látogatással.

Hirdetés

Első körben a kazamaták menedzselésének nemes feladatát ránk bízó Legend of Keepers: Career of a Dungeon Managert lehetett behúzni ingyen, most pedig a Lost Ruinsszal tehetjük meg ugyanezt. Az Altari Games és a Dangen Entertainment koprodukciójában 2021-ben napvilágot látott alkotás 2D-s megjelenítésével, oldalra scrollozós játékmenetével és izzasztó nehézségi szintjével azt a korszakot idézi meg, amikor a játékokat nem úgy tervezték meg, hogy minél inkluzívabbak legyenek, hanem hogy minél nagyobb kihívást nyújtsanak.

Megszerezni a fenti linkre kattintva tudjátok, előbb nyomjatok a Go to giveaway, majd pedig az Add to library gombokra. Minderre még durván két napotok van, december 21-én, csütörtökön 15 órakor jár le a számláló.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)