Hirdetés

Ha sietsz, ingyen megszerezhetsz egy alig egyéves játékot

|

Megint adakozó kedvében van a GOG, ahol történetesen épp leáraztak egy csomó játékot.

Hirdetés

Jól tudják azt a különféle piacterek üzemeltetői, hogy a potenciális vásárlók zöme árérzékeny, s míg van, akinek türelme nincs, ám pénze annál több, a játékosok jelentős része inkább kivár, hátha egy-egy akció alkalmával olcsóbban szerezheti meg a kiszemelt címet. De természetesen nem csak a tudatos vásárlók kedvéért követi egyik kedvezményes időszak a másikat, nagyon sokan jellemezhetők ugyanis az impulzusvásárlókként, aki még akkor is lecsapna a leárazott játékokra, ha történetesen nincs rájuk sem szükségük, sem idejük.

A figyelemfelkeltés leghatékonyabb eszköze pedig, amivel egyetlen 80-90 százalékos akció sem versenyezhet, az ingyenes játék. Ezt a csalit lógatta be újfent a vízbe a GOG.com, ahol most nem egy nagyobb vásár zajlik, hanem több kisebb. Aki játék közben magára zárná az ajtót, NSFW-jellegű alkotások sokaságából válogathat, de a piactér eredeti céljával összhangban feltámasztott régi klasszikusokból is bátran lehet csemegézni.

Hirdetés

De akkor sincs baj, ha nem találtok semmi kedvetekre valót, ugyanis a GOG.com gondoskodott róla, hogy egyetlen látogatónak se kelljen üres kézzel távoznia. Hétfőig bárki ingyen megkaparinthatja a 2022 augusztusában megjelent Under The Moon, mely egy indie fejlesztésű, stilizált képi világgal rendelkező, fejtörőkkel súlyosbított platformer. Vessetek csak egy pillantást az alábbi videóra!

A játék megszerzése pofonegyszerű: először is bökjetek a fenti linkre, majd egymást követően nyomjátok meg a Go to giveaway és Add to library gombokat. Ennyi az egész.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)