Hirdetés

Ha sietsz, ingyen megszerezhetsz egy népszerű MMO-t

|

Nemcsak kipróbálhatod, meg is tarthatod a Black Desertet.

Hirdetés

Jellemzően három okból szokták átmenetileg ingyenessé tenni játékaikat a kiadók és a fejlesztők: valamilyen ünnep (például karácsony) alkalmából, egy közelgő folytatás iránt hype-gerjesztés céljából (most így húzhattok be egy normális esetben 7500 forintba kerülő játékot), végezetül pedig valamilyen évforduló miatt. Az utóbbi halmazba tartozik a Dél-Koreán kívül is komoly rajongótáborral bíró Black Desert.

A Pearl Abyss alkotása 2014-ben debütált hazájában, és bár idén lesz kilenc éves, még mindig a legszebb MMORPG-k egyikeként tartjuk számon. Európába 2016 márciusában jutott el, tehát hét évvel ezelőtt, és ez a mostani ajándékosztás apropója is.

Hirdetés

Remek alkalom ez a PvE és PvP tartalmakat is kínáló Black Desert kipróbálására, az MMORPG-t a készlet erejéig, de legkésőbb március 9-ig adhatjuk hozzá a Steam-fiókunkhoz (ehhez kattintsatok a fenti linkre), és a promóciós időszak lejárta után sem kell búcsút vennünk tőle.

A nagy sikerre való tekintettel a Pearl Abyss belefogott egy előzményként szolgáló újabb MMO, a Crimson Desert fejlesztésébe, ám idővel a projekt más irányt vett, és ma már single-player fókuszú spin-offnak szánják, ami PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re fog megjelenni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)