Hirdetés

Ha sietsz, még ingyen a tiéd lehet egy Battlestar Galactica játék

|

Rövid ideig ingyenes a Steamen a Csillagközi romboló univerzumában játszódó játék.

Hirdetés

Bár a Csillagközi romboló sorozat már régen véget ért, sokakban hagyott mély nyomot, máig rengeteg rajongó tér vissza a franchise-hoz örömmel. Nem tudni, pontosan miért, de a Valve platformján rövid időre ingyenessé vált az egyébként 36,99 euróba kerülő Battlestar Galactica Deadlock, azonban csak április 9. 19:00-ig lehet megkaparintani, utána újra pénzbe kerül majd.

A kritikusoktól és játékosoktól egyaránt sok dicséretet kapó Deadlock egy stratégiai játék, amiben a cylonok és az emberek harcában, az első cylon háborúban vehetünk részt, miután az idegenek váratlan támadást indítanak. A Daidalos fedélzetéről irányíthatjuk a flottát, amit folyamatosan fejleszthetünk, miközben védelmezzük a tizenkét kolóniát.

Hirdetés

A kifejezetten a játékhoz írt történet során ismerős karakterek és újak is felbukkannak, a többjátékos módban pedig egy az egy elleni csatákat vívhatunk az űrben.

Minden további infót megtalálhattok a fenti linken, ahol a Fiókhoz adás gombra nyomva tehetitek el a játékot, és elővehetitek akár később is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)