Hirdetés

Ha sietsz, most ingyen behúzhatsz egy szellemes klasszikust

|

A GOG őszi vására sok erős ajánlatot vonultat fel, de az ajándéknál nincs ütősebb.

Hirdetés

Szeptember 11-ig tart még a GOG.com őszi vására, amelynek keretében egy rakás kiváló játékot tehettek zsebre aprópénzért: például a Hellblade: Senua's Sacrifice olcsóbb egy mozijegynél, a Disco Elysium - The Final Cut 75 százalékkal kerül kevesebbe, a No Man's Sky-t féláron kínálják, a Wasteland 3: Colorado Collection árából 70%-ot faragtak, és olyan kollekciókról még nem is beszéltünk, mint a Metro Franchise Bundle (-84%) vagy a Dungeon Siege Collection (-75%). 

Érdemes alaposan átböngészni a GOG akciós kínálatát, de csak azután, hogy behúztátok a legújabb ingyenes játékot, amely csak limitált ideig érhető el, szóval ajánlott sietni. 

Hirdetés

Az ajándék ezúttal a Sick Puppies és a Strategy First ijesztgetésre fókuszáló játéka, a 2003-ban megjelent Ghost Master, ahol különféle szellemeket menedzselve kell minél több emberre ráhoznunk a frászt. A játék - amit egyébként a 2006/01-es GameStar magazin teljes játékaként már behúzhattatok anno - változatos kísértetfelhozatallal rendelkezik, és kellő kihívás elé tudja állítani a játékosokat mókás koncepciójával, ebből bizony el tudnánk viselni egy remastert. 

Addig is az eredeti játékot most bárki ingyen beszerezheti, ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint hogy a GOG honlapján ráböktök lejjebb görgetve az "Add to library" feliratú gombra, majd bejelentkezés/regisztráció után hozzáadjátok a gyűjteményetekhez, és örökre meg is tarthatjátok.

A Ghost Master teljes változatához járnak olyan apróságok is, mint a hivatalos soundtrack, avatárok, képernyőkímélő, HD háttérképek és artworkök, továbbá készült hozzá nem hivatalos magyarítás is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)