Hirdetés

Ha siettek, még lecsaphattok a GOG legújabb ingyenes játékára

|

A digitális áruház új vására több erős ajánlatot is felvonultat, és szolgált egy meglepetéssel is.

Hirdetés

Bár az Epic Games Store az ingyenes játékaival és a Steam a nagy leárazásaival gyakran magára irányítja a reflektorfényt, azért nem szabad megfeledkezni a GOG-ról sem, amely ugyancsak előszeretettek akciózik le videojátékokat, és nem idegen tőle az ajándékozás sem. 

Jelenleg több kedvezményes ajánlat is fut az áruházban: a Fallout bundle például 78 százalékkal olcsóbb, a Nacon Week keretében a kiadó címeire csaphatunk le nevetséges összegekért, és külön vásárt hirdettek a szerep-, sci-fi-, verseny- és stratégiai játékoknak, akár 90%-kal olcsóbban húzhatjuk be a műfajok alkotásait. Az utóbbi kapcsán pedig készültek egy meglepivel is. 

Hirdetés

Hallottatok már a Nomads of Driftlandről? Ez egy fantasy-témájú, valós idejű stratégia, amelyet eredetileg a Driftland: The Magic Revival bővítményének szántak, aztán mivel jelentősen eltért az RTS, 4X és szimulátorelemeket keverő alapjátéktól, úgy döntöttek, hogy önállóan játszhatóvá teszik.

Egy free-to-play címről van szó, amit bármikor kipróbálhattok, viszont mielőtt rohannátok ránézni, maradjatok még egy kicsit, mert a GOG most március 8-ig ingyenesen kínálja a Nomads of Driftlandhez készített szcenárió-csomagot, a The Forgotten Passage-t, amely tíz vadonatúj szcenáriót tartalmaz, így még több időt el lehet tölteni a senki előtt fejet nem hajtó nomádokkal. 

Ahhoz, hogy megszerezd a The Forgotten Passage-t, csak annyit kell tenned, hogy meglátogatod a GOG oldalát, rákattintasz a "Hozzáadás a könyvtárhoz" (Add to library) gombra, bejelentkezel, és mehet is a móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)