Hirdetés

Ha siettek, még megszerezhetitek a GOG legújabb ingyenes játékát

|

A piactér ajándékkal fogadja az őszi vásárra betévedő játékosokat.

Hirdetés

Azok, akik nem ragaszkodnak foggal-körömmel a dobozos kiadásokhoz (amik ha a PC-ről van szó, ma már csak a legritkább esetben egyenlők a lemezessel), valóságos aranybányára lelhettek az utóbbi években a digitális piacterek képében. Egyrészt nem telik el úgy nap, hogy ne akcióznának le valamit, másrészt pedig az üzemeltetők gyakorta élnek azzal a fogással, hogy kvázi csaliként az orrunk elé lógatnak egy-egy ingyen megszerezhető játékot. Aztán amikor felkeressük az oldalt, felmarkoljuk a zsákmányunkat, azzal szembesülünk, hogy több tucat, több száz, vagy akár több ezer címért kérnek a megszokottnál jóval barátibb árat.

Többször így tett már a múltban a CD Projekt által fenntartott GOG is, és újfent ehhez a taktikához folyamodott, mostani ajándékosztását a nagyszabású őszi vásár indulásával kötötte össze. Szeptember 11-éig nem kevesebb, mint 4231 játék lett olcsóbb, az előttünk álló két hétben olyan címekre csaphatunk le jelentős, akár 90 százalékos kedvezménnyel, mint a Cyberpunk 2077 (-50%), a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (-70%), a Horizon Zero Dawn Complete Edition (-67%), a Wasteland 3 Colorado Collection (-70%) vagy a Metro Franchise Bundle (-87%).

Hirdetés

Tekintve a leárazott játékok mennyiségét, elég kicsi az esélye annak, hogy semmit se találjunk, ami érdekelne bennünket, de akkor sem fogjuk feleslegesen eltékozolt időnek érezni a GOG meglátogatását, ha netán mégis üres maradna a kosarunk. Csütörtökig ugyanis ingyen gyarapíthatjuk gyűjteményünket a Hero of the Kingdom II című könnyed kaland-RPG-vel.

A Lonely Troops alkotásában kalózok rabolják el a húgunkat, nekünk pedig mind minden tisztességes fivérnek ilyenkor az utunk nem a kocsmába vezet, hanem felszerelkezünk és a nyomukba eredünk, ha kell, a világ pereméig is üldözzük őket. Közben persze különféle kalandokba keveredünk, bajba jutott embereken segítünk és fejlesztjük a képességeinket.

A játék megszerzéséhez elég a fenti linkre kattintva elnavigálnunk a GOG-os terméklapjára, ott rányomnunk a Go to giveaway, majd pedig az Add to library gombokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)