Hirdetés

Ha szereted a szellemeket és a horrort, akkor ne hagyd ki a GOG újabb ingyenes játékát!

|

A játék a Steamről nem is érhető el, szóval most kell lecsapnotok rá.

Hirdetés

Képzeld el, hogy 1604-ben élsz, és elhajózol Angliából, abban reménykedve, hogy egy Virginia partjainál található, küszködő kolóniához csatlakozva segítesz azt felvirágoztatni, és szépen eléldegélsz életed hátralévő részében. Ehelyett a helyszínre érkezve csak szellemekre és rejtélyekre bukkansz. 

Vajon milyen katasztrófa történt, ami megfosztotta a színektől és az élettől a helyet? Hol vannak a telepesek és az őslakosok, akik itt éltek? Nyomról nyomra haladva kell összeraknod a képet, hogy mi történt, és meg kell találnod a módját annak, hogy helyrehozd a dolgokat. A feladatot azonban nagyban nehezíteni fogják korrupt konkvisztádorok, sötét árnyak és egyéb veszélyek. 

Hirdetés

Erre a koncepcióra épít a Blackpowder Games 2014-es, belső nézetes akció-kaland horrorja, a Betrayer, amelynek különlegességét az adja, hogy két világ között válthatunk, és mindkettő különböző ellenségeket, akadályokat tartogat. Ráadásul 17. századi fegyvereket is használhatunk, mint a muskéták, az íjak, a számszeríjak és a tomahawkok. 

A játékot most bárki ingyen beszerezheti a GOG-nak köszönhetően, ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint hogy a Betrayer adatlapjára ellátogatva ráböktök az "Add to cart" feliratú gombra, majd bejelentkezés/regisztráció után hozzáadjátok a gyűjteményetekhez, és örökre meg is tarthatjátok.

A GOG szerint a játék rendelkezik magyar felirattal, és végtelenül baráti a gépigénye is (már 3 GB RAM-mal és GeForce GTX 460-as kártyával elindul), szóval minden adott a kipróbálásához. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)