Hirdetés

Halloween van, most ingyen kapsz egy horrorjátékot

|

Vásárral és ajándék játékkal ünnepli halloweent a GOG.

Hirdetés

Nincs már sok hátra a GOG halloween alkalmából tartott ünnepi vásárából, melynek időtartama alatt több mint 3000, kedvezményes áron kínált címből válogathatunk. Nem csupán a témához legjobban passzoló horrorjátékok árcéduláját cserélte barátságosra a piacteret üzemeltető CD Projekt, hanem egyéb műfajokba sorolható alkotásokét is.

Sőt egyúttal azt is világgá kürtölte, hogy a minap felkerült Days Gone után ismét bővülni fog az áruházban elérhető Sony-játékok száma, méghozzá a God of Warral, valamint az Uncharted: Legacy of Thieves-szel. Aki itt csapna le rájuk, már hozzáadhatja mindkettőt a kívánságlistájához, illetve értesítést is kérhet.

Jó szokása szerint ezúttal is ajándék játékokkal édesítette meg ajánlatát a GOG, aki résen volt, az előbb a Blacksad: Under the Skin című noir kalandjátékot adhatta hozzá kollekciójához, most pedig egy másik, valamivel félelmetesebb kalanddal teheti meg ugyanezt.

Hirdetés

A The Whisperer önálló játékként is megáll a lábán, noha kevesebb mint egy óra alatt abszolválható, és voltaképp a The Whispering Valley előzményeit meséli el. Ebben a belsőnézetes horrorban az Északnyugati Társaság (a később Huson-öböl Társaság) megbízásából kell kiderítenünk, hogy mi történt két férfival, akik egy kanadai kereskedelmi állomáson akartak áttelelni, ám nyomuk veszett.

A játék megszerzéséhez először kattintsa a fenti linkre, utána nyomd meg a Go to giveaway, majd pedig az Add to library gombokat, és már kezdődhet is a kaland.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)