Hirdetés

Hamar megfejtették, hogy mi lehet az Epic Games Store következő ingyenes játéka

|

Természetesen ezúttal is a csomagolópapír mintái közé rejtett szimbólumok segítették a nyomozást.

Hirdetés

Több mint a fele eltelt már az Epic Games Store tizenöt napos ünnepségsorozatának, minek keretében 24 óránként más játékkal lep meg bennünket, ráadásul ingyen. Eddig jobbára indie címeket adhatott hozzá kollekciójához, aki rendszeresen követi a GameStar híreit, de akadtak megunhatatlan klasszikusok és egy AAA kategóriás közönségkedvenc is az ajándékok között.

Mivel az Epic Games Store nem egy hatalmas kérdőjel mögé rejti a soron következő meglepetést, hanem színes, mintás csomagolópapírral fedi el, amelyen ráadásul árulkodó szimbólumokat is elrejt, többnyire ki lehet következtetni, mi lapul alatta.

Hirdetés

Most például egy metrókocsi és egy annál is beszédesebb nagy M az, ami segít három potenciális ajándékra leszűkíteni a kört. Már csupán az a kérdés, hogy a Fortnite-ból és az Unreal Engine-ből megtollasodott, a Tencent hátszelét is élvező cég mennyire mélyen nyúlt a zsebébe. Ha nagyon, akkor meglehet, hogy a Fallouthoz hasonlóan most is csomagban gondolkodik, és ideális esetben akár a 2019-es Metro Exodust is a karácsonyfánk alá pakolhatja a Metro 2033 Redux és a Metro: Last Light Redux mellé.

Azonban félő, hogy a nagyvonalúságnak még szenteste is vannak határai, azaz nem valószínű, hogy érdemes többre számítani a ráncfelvarráson átesett korábbi epizódok valamelyikénél.  De tegyük hozzá, hogy azok sem rossz darabok.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)