Hirdetés

Három, egészen különböző játékot próbálhattok ki ingyen a Steamen

|

Mindhármat pörgethetitek a hétvégén, de a trió egyikét majdnem egy héten keresztül is nyúzhatjátok.

Hirdetés

A Steam most több különböző vásárt és eseményt is tart egyszerre. A Jövő Feszt még javában pörög több száz demóval, streammel és egyéb finomsággal, de közben elindult a Gearbox kiadói vásár, a Games+Germany esemény, és persze tombolnak a hétvégi akciók is.

Ez utóbbi részeként most három játékot ingyen és bérmentve letölthettek, és játszhattok velük bármiféle megkötés nélkül pár napig. A választék ráadásul meglehetősen színesre sikerült, már csak azért is érdemes ezen a széles spektrumon körbenézni kicsikét. 

Hirdetés

A sportjátékok szerelmesei letölthetik a Football Manager 2023-at, amit hétfő reggelig játszhatnak ingyen. A sci-fi rajongók és a stratégiai címek megszállottjai ugyanígy lehúzhatják a Stellarist, és szintén hétfőig próbálkozhatnak a galaxis meghódításával. A túlélőjátékok és online mókák élvezőinek végül ott a Conan Exiles, amit viszont a jövő hét végéig pörgethetünk szabadon.

Mindhárom érintett cím 50-60 és 75 százalékos leárazással vásárolható meg az ingyenes időszak alatt, így ha megtetszik valamelyik, akkor nem lesz nagyon fájdalmas behúzni azt. Ti kipróbáljátok valamelyiket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)