Hirdetés

Három Fallout játékot szerezhetünk ingyen hamarosan

|

Érdemes lesz kattintani néhányat, értékes játékokkal bővíthetjük gyűjteményünket.

Hirdetés

A tapasztaltabbak már jól tudják, hogy jól járnak, ha legalább hetente egyszer felnéznek az Epic Games Store felületére, hiszen a vállalat rendszeresen osztogat ajándék játékot. Most éppen a Dakar Desert Rally-t húzhatja be az, akit érdekelnek az autók, a motorok és a versenyzés.

A platform a legújabb ingyenes videojáték aktiválásával egy időben szokás szerint azt is felfedte, hogy a következő héten mikkel fogja meglepni a gamereket, és ezúttal tripla ajándéknak örülhetünk - már ha szeretjük a retrót.

A Dakar Desert Rally február 22-én, csütörtökön 17:00-ig lesz megszerezhető, aztán átadja a helyet a három klasszikus posztapokaliptikus játéknak: a Falloutnak, a Fallout 2-nek és a Fallout Tacticsnak.

Hirdetés

Ezekre február 22. és február 29. között csaphatnak le azok, akiknek esetleg eddig kimaradtak. Ha szeretnétek róluk többet megtudni, ajánlott elolvasni a Fallout 25. évfordulója alkalmából írt cikkünket, abban beszámolunk mindenről, ami fontos a széria kapcsán. Van róla videónk is:

Az Epic Games Store ingyenes szekciójánál találjátok majd őket február 22-től. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)