Hirdetés

Három játékot is bezsebelhettek ingyen jövő héten az Epic Games Store-ban

|

A jövőheti Epic akciós kosár egyik darabja most kifejezetten érdekes számunkra.

Hirdetés

Emlékeztek arra a csapatra, amelyiket néhány nappal ezelőtt vásárolt fel az Epic Games azzal a céllal, hogy ráállítsák őket a Fortnite-ra? Nekik volt pár egész sikeres játékuk az elmúlt években, ezek egyike a Horizon Chase Turbo című arcade-autós móka volt. Többek között ezt is ingyen adja majd az Epic Games Store a jövő héten: magatok is megnézhetitek, hogy mennyire voltak ügyesek a srácok a beolvasztás előtt.

Külön remek hír, hogy a Horizon Chase Turbo mellett két másik cím is jár majd ajándékba a következő csütörtökön.

Hirdetés

Az Against All Odds, a Microwave Games ügyességi sportjátéka, amit egyedül vagy a haverokkal is tudtok pörgetni. A Kao The Kangaroo már egy szigorúan egyszereplős cím, amit főleg azok fognak élvezni, akik hiányolják a 3D-s platformereket, és Crash Bandicootot az életükből.

A fenti trió május 4-től május 11-ig lesz ingyenes. Addig még felmarkolhatjátok a Poker Clubot és a Breathedge-et.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)