Hirdetés

Hát persze, hogy megint előre kitalálták, mit ad ma ingyen az Epic Games Store

|

Még a legáltalánosabb nyomokra is lecsapnak a szemfüles játékosok.

Hirdetés

Megállíthatatlanul dübörög tovább az Epic Games Store karácsonyi akciója, melynek keretein belül minden nap egy (vagy több) új PC-s játékot kapnak meg ingyen a felhasználók. Előre sosem lehet konkrétan tudni, hogy másnap 17 órakor mit dobnak be az illetékesek, de azért egy kis nyomot mindig kapunk: tematikus csomagolópapír próbál utalni a következő ingyenes címre vagy címekre.

Ezeket a nyomokat pedig rendre megfejtik egyesek, és ez bizony most sem volt másként, szóval bár nem lehetünk teljesen biztosak a dologban, azért elég valószínű, hogy ismételten kiderült, mivel készül az Epic.

Hirdetés

Abszolút meg kell emelnünk képzeletbeli kalapunkat a játékospajtások előtt, az egyik Reddit-felhasználó ugyanis egy egészen apró nyomból találta ki (elvileg), hogy ma délután 5-től milyen játékot húzhatunk be teljesen ingyenesen az Epic piacterén: a legújabb csomagolópapíron ugyanis egy olyan felsőtest látható, ami egy az egyben úgy néz ki, mint a "Guts" attribútum az Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG című játék karakterkreátorában. 

Az Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG egyébként tavaly szeptemberben jelent meg kizárólag PC-re. A Unityvel készült szerepjáték olyan klasszikus címekből merít, mint a Fallout vagy a Wasteland széria, no meg persze a Shadowrun. Izometrikus nézetű, körökre osztott harcrendszert használó játékról van szó, ha szeretitek a zsánert, akkor mindenképp érdemes lesz tenni vele egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)