Hirdetés

Hosszú órákon át leköt majd az Epic Games Store ingyen játéka – 5520 forintot spórolsz, ha letöltöd

|

Jelentősen eltér az Epic Games Store friss heti ajándéka attól, amit az elmúlt napokban húzhattunk be.

Hirdetés

Mint arról bizonyára már rengetegen értesültetek a hét folyamán, az Epic Games Store változtatott korábbi tervén, és ahelyett, hogy három Fallout játékot adna ezen a héten ingyen, valami egészen mással készült. A változás hátterében alighanem az áll, hogy a Bethesda épp most jelentette be Fallout-gyűjteményét, amiben hét cím között természetesen az Epic által ingyen adni kívánt játékok is szerepelnek.

Szerencsére gyorsan sikerült cserélni, így mától egy héten át a Super Meat Boy Forevert szerezheti meg, aki ellátogat az Epic játékboltjába. A nagy sikerű Super Meat Boy vegyes fogadtatású folytatásában kegyetlen kihívásokban kell helytállnunk egy húskockával, halálos szerkezeteket és ellenfeleket kerülgetve.

Hirdetés

Ahhoz, hogy megszerezzétek, a fenti linket kell megnyitni, majd bejelentkezés után a GET, aztán meg a Place Order gombra nyomni. Bármikor letölthetitek, nem muszáj most géphez ülni; amíg Epic Games Store van, ez is megmarad.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)