Hirdetés

Igazán behúz az Epic Games Store e heti ingyen játéka – 5350 forintot spórolsz, ha most csapsz le rá

|

Jól esik néha az ilyen két komolyabb játék között.

Hirdetés

Érezted már úgy egy hosszú, több tíz, ha nem több száz órás játék után, hogy jó lenne valami rövidebb, könnyebben fogyasztható? Valószínűleg igen, és ha így van, az Epic Games Store e heti ajándéka épp neked való.

A Doors: Paradox egy olyan "szabadulós" játék, amiben 3D-s diorámákon (szám szerint 58-on) kell megtalálnunk annak módját, hogyan nyithatjuk ki a rajtuk lévő ajtót, és mehetünk tovább a következőre. Pihentető, de gondolkodást is igényel; szép, hangulatos, és a zenéje is segít ellazulni.

A gépigénye sem vészes: ugyan 2022-ben jelent meg, egy 2.8 GHz-es Dual Core processzor, 4 GB RAM, valamint egy 1 GB-os videokártya is elég neki, tárhely tekintetében pedig 4 GB-tal beéri.

Hirdetés

A letöltéshez látogass el a fenti linken keresztül az Epic Games Store oldalára, majd bejelentkezés után kattints a GET gombra, ezt követően pedig jobb alul a Place Orderre. A játék így bekerül a könyvtáradba, és bármikor előveheted, így ezt a folyamatot akkor is érdemes végigcsinálni, ha most épp nem vagy PC-közelben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)