Hirdetés

Igazi sci-fi klasszikust szerezhetsz most meg teljesen ingyen

|

A GOG.com nem akar lemaradni az ingyenes játékok osztogatásában.

Hirdetés

Több helyről is folyamatosan érkezik már az embernek a betevő manna, ha ingyenesen játékokra fáj a foga, példának okáért a GOG.com-ra is időről időre felkerülnek teljesen ingyenes címek. Most is így történt, ugyanis bárki lecsaphat az oldalon a Flashbackre.

A Flashback, avagy a játék teljes címe szerint Flashback: The Quest for Identity eredetileg 1992-ben jelent meg Amigára, de később számos platformra, többek között PC-re is portolták. A GOG.com-on most értelemszerűen az utóbbi verzió érhető el bárki számára.

Hirdetés

Egy klasszikus, minden porcikájában a '90-es éveket idéző akció-kalandjátékról van szó, ami perspektíváját tekintve leginkább az első Prince of Persiákra hajaz. Az alábbi előzetes tökéletesen bemutatja, miről is van szó.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)