Hirdetés

Így juthatsz hozzá szinte ingyen egy új kalandjátékhoz és egy felújított klasszikushoz

|

A Prime Gaming előfizetők már behúzhatják az Amazon két ajándékát.

Hirdetés

Az Amazon szolgáltatásainak részét képező Prime Gaming kimondottan érdekes ajánlat. Amennyiben kifizetjük a 900 forintos havidíjat, úgy rendszeresen kapunk a League of Legendshez, a Valoranthoz, a World of Warcrafthoz és egyéb játékokhoz járó tárgyakat, ingyenes játékok és egy ingyenes Twitch Prime előfizetés mellett.

A keményvonalas rajongóknak megéri befizetni, már csak azért is, mert az ingyenes játékfelhozatal sem szokott kifejezetten gyenge lenni.

Hirdetés

A novemberi ajánlatok utolsójaként befutott az Orten Was the Case és a Caverns of Mars: Recharged. Mindkettő a miénk lehet, ha van előfizetésünk, cserébe pedig átélhetjük Orten időhurokba rekedt kalandját egy kitalált, Svéd városkában. A Caverns of Mars: Recharged egy ennél klasszikusabb élményt kínál egy régi Atari játék felújított változatával. Mindkét cím megéri a próbát, pláne hogy extrát nem kell fizetnünk értük.

Az egyetlen apróság, amire érdemes lesz odafigyelnünk, hogy mindkét játékot 33 napon belül kell kiváltanunk vagy lecsúszunk róluk. Rohanni nem kell, csak ne feledkezzetek meg róluk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)